donderdag 21 januari 2010

After the party

De twitterdiscoparty was bijzonder, bijzonder geslaagd. Al zeggen we het zelf! Bijna iedereen die zich had opgegeven is gekomen. Ondanks het slechte weer, want tja bijna de hele avond woedde er een heuse sneeuwstorm. Even waren we bang dat we wel in konden pakken... maar nee... het tegendeel bleek waar....
Al direct na binnenkomst ontdooiden de discotweeps, sprongen op de dansvloer om er vervolgens pas tegen vier uur in de ochtend af te komen.

Al tijdens de party werden we verzocht, heel nadrukkelijk verzocht zelfs, om snel weer zo'n leuk feest te organiseren. @ your service, geen probleem, heerlijk! We hebben al iets in petto. Het wordt een feest op het strand, een heuse BeachParty. Plaats, datum en alle andere informatie volgt a.s.a.p..

Maar nu eerst een link naar de reportage met foto's en video's, gemaakt door Twirus-reporter @Klup = Nico. Nico, je bent een schat! Dankjewel XXX . Die kussen zijn ook voor je charmante assistent...
http://tinyurl.com/y98bl6m
En hij die er niet was, helaas @Treincolumn heeft voor ons een handig overzicht gemaakt, waar alle fotootjes met de #tdp en #twitterdiscoparty opgenomen zijn. Dankjewel Martin! http://gallery.me.com/madebymart#100105 en http://bit.ly/5Iu8TC

Ook dank, heeeeel veel dank voor de drie DJ's @SeanJansen @DJDiscotelli (=@Oli4B) en @EllyvanAmstel. Jullie maakten de avond én nacht met jullie heerlijke muziek.
@Bagpress, driedubbeldik bedankt, je was een bikkel! Wat heb je hard gewerkt jongen, achter de bar. Net zoals @KoenKijkt die zowel achter de bar als achter de balie heeft gebikkeld! Dikke kus voor jullie, mannen! Ook voor @Diana_Laaij, vriendin van @Oli4B de charmante gastvrouw die de jassen een plek gaf! @MacBobby, jij bedankt dat je stand-by was. Gelukkig hoefde je je veiligheids- en BVH-outfit niet aan te trekken. Er zijn geen ongelukjes gebeurd.
Verder dankdank voor @Ruutkijkt die bartenderde alsof hij nooit anders had gedaan en voor @KeesBteA en @MAOteA die zo lief waren even in te springen achter de balie.
En @Dolfschie omdat hij de champagneflessen zo manhaftig ontkurkte. @PJHanse, jij bedankt voor je hulp aan het begin van de avond, toen we even wat zoekwerk moesten verrichten naar bezorgers en een enkele verdwaalde discotweep. En verder aan iedereen die een handje hielp zoals bij het rondbrengen van de hapjes.
Volgende keer hoop ik dat @Amanthis er ook weer bij kan zijn, dit keer moest ze verstek laten gaan wegens ziekte. Dikke kus op afstand, Amanthis, echt jammer dat je er niet bij was!
En laten we @Aardbeitje niet vergeten, de dame die de background, posters en toegangskaartjes ontwierp (www.studiovdspek.nl) en @CuliPrinses die ons verwende met haar prinsesheerlijke hapjes.

We puzzelen nog even verder aan een pagina waar alle foto's en video's op komen te staan en zijn onderwijl ook al bezig met de eerste schreden richting een nieuw topfeest.

Tot dan lieve gasten! Jullie waren verrukkullukke discotweeps.

Groetjes,

@IlseAl
en
@Henk_Vos
=
@DeDiscoparty

1 opmerking: