zaterdag 14 november 2009

























Wie komen er?
Twitteraars of Tweeps, zo je wilt! Tweeps die kunnen feesten en van dansen houden, dat spreekt voor zich. Je mag een nit-twit meenemen.

DJ's @SeanJansen, @EllyvanAmstel en @DJDiscotelli zorgen voor de muziek!

DISCORADIO
voor je verder leest, turn on that discoradio discotweep....
hierbij de link naar Radio10Gold Discomusic

http://www.bit.ly/4pfcvm

(dankje voor deze link @Andersom_)


hoe geef je je op?


Geef je op door het storten van 20 euro op nummer 5437308 t.n.v. I. Al, vermeldt daarbij: mailadres, twitternaam, twitterdiscoparty 16 januari 2010 K-Sjot!
Nit-twits geven zich op dezelfde wijze op als tweeps. Ook zij betalen 20 euro.
Je kunt ook een paar aanmeldingen in één overschrijving doen. Als de tekst niet op de overschrijving past, mail ons dan je gegevens. In elk geval is je mailadres heel belangrijk, omdat we de toegangskaart per mail versturen.
Je kunt je tot en met 10 januari inschrijven.

Als je je hebt ingeschreven maar niet komt, dan wordt het inschrijfgeld niet geretourneerd.

Zodra je je hebt ingeschreven, sturen we een bevestiging! Op 10 en 11 januari mailen we het toegangsbewijs (made by @Aardbeitje = www.studiovdspek.nl).

Wees er snel bij!! Vol is vol!! Er is plaats voor 140 discotweeps.

Zin gekregen in dit geweldige discofeest? Laat je dan nog verder inspireren door deze DiscoMedley made by @JanWillemSeip
http://tinyurl.com/yl5qj8z

Dresscode? Mmmmm, niet echt maar we zouden het leuk vinden als je je gaaf en Te Disco kleedt die avond. Wij zelf gaan natuurlijk helemaal in glitter, glam en op discoboots!!

We kunnen voor discokleding zorgen, dat kun je voor een klein bedrag huren die avond. Als je daarvan gebruik wilt maken, mail dat dan door. Ook kunnen we een visagiste regelen (bij voldoende interesse). Laat het ons weten als je als wufte discoqueen of wulpse discoking opgemaakt wilt worden.

De Twitterdiscoparty nu ook in De Bladen:
lees
http://bit.ly/8bqCSM

Follow the information on: @DeDISCOPARTY. We laten onze tweets veelal gepaard gaan met verrukkelijke discostampers (met dank aan Blip.fm, DJ Twitterdiscoparty). Ook de Drie DJ's @DJDiscotelli , @Ellyvanamstel en @SeanJansen blippen graag een disconummer door (ook op verzoek).

En oh ja, er staat dat het feest tot 1 uur duurt, maar we weten inmiddels dat we gewoon, zoals het hoort, tot het ochtendgloren door mogen dansen bij 't Kasjot!

Vragen, opmerkingen, tips?? mail naar twitterdiscoparty@gmail.com


@IlseAl + @Henk_Vos = @DeDiscoparty

Twitteraar van het jaar

Je kunt stemmen tot en met 31 december 2009 op de Twitterdiscoparty. @DeDiscoparty is namelijk genomineerd voor de Award Twitteraar van het jaar, Twevents@Zo
http://tinyurl.com/ygo46nw




1 opmerking: